Fijn dat de (meeste) kinderen weer naar school zijn. Hopelijk worden de andere Corona restricties ook snel verder versoepeld. Want als de ouders met een kind met PKAN/ NBIA hun draai weer wat gevonden hebben hopen we te kunnen starten met online webinars. 

Een aantal keren per jaar zal een deskundige zijn/ haar kennis en ervaring delen over een onderwerp dat nuttig is maar niet ‘standaard’ is. En dan niet alleen voor een kind met PKAN maar mogelijk ook voor de ouder(s).

Waaraan je kan denken? Een paar voorbeelden zijn een PGB-deskundige, iemand die meer kan vertellen over de juiste ademhaling om tot rust te komen, een masseur die met succes een kind met PKAN behandelt waardoor hij/ zij zich beter kan ontspannen, voeding, slaap, pijnstilling, enzovoort. Denk aan ‘tips and tricks’ die je direct in de praktijk kan toepassen.

Het is de bedoeling dat het interactieve bijeenkomsten worden, waarin ook veel ruimte zal zijn om vragen te stellen aan de deskundige. Voor ouders die geen tijd of mogelijkheid hebben om deel te nemen aan het webinar willen we het opnemen zodat het op een later tijdstip nog eens terug gekeken kan worden.

Laat het ons vooral weten wanneer jij mee wilt denken of wanneer er onderwerpen zijn waar jij meer van wilt weten, dan gaan we ons best doen dat te regelen!