Het is al weer een paar maanden geleden maar laten we het allereerste Pannenkoekenbootuitje van 2 januari niet vergeten! Hier een aantal foto’s om de herinnering weer even terug te halen!

Ons plan is om elke eerste donderdag van het jaar een Pannenkoekenbootuitje te organiseren. Dit betekent dus dat het volgende uitje op 7 januari 2021 zal zijn. Natuurlijk moeten we kijken hoe alles loopt en hoe de wereld er op dat moment uitziet, dus zet deze datum even met potlood in jouw agenda! (En vertel het de kinderen nog maar even niet, voor de zekerheid!)

Het was een prachtig uitje. Wij willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken dat jullie zijn gekomen en ook voor de enthousiaste reacties. Hier een paar:

“Wat was het een succes de middag op de pannenkoeken boot!

Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord, echt top.”

“Vandaag het Stichting Kans voor PKAN Kinderen pannenkoekenboot uitje in Amsterdam gehad! Wat ontzettend fijn om elkaar te zien, te ontmoeten en (veel te kort) te spreken maar vooral met elkaar te zijn en te lachen.” 

“Was echt fijn om elkaar zo aan het begin van het jaar te zien, spreken en te ontmoeten”

“Wat super leuk om elkaar te ontmoeten zo op een pannenkoekenboot met al zijn lotgenoten mooi begin van het jaar!”

“Was een hele fijne middag. De meiden hebben genoten en wij ook. Time flies when you’re having fun.”

“Was een hele fijne ontmoeting en vraagt zeker om meer van deze momenten

“Wij vonden het heel leuk om erbij te zijn!”

Ook veel dank aan de donateurs die dit hebben mogelijk gemaakt, waaronder DELA. Ook dank aan Clown Juul, ballonnenvouwer Mariëlle Heuft van Schminckkoppies en Bert Schoolderman die de prachtige tekeningen maakte!

Ps Wij hebben heel precies gekeken om te voorkomen dat er kinderen op de foto’s staan waar geen toestemming voor was om ze te plaatsen op de site. Als er onverwacht iets mis is gegaan laat het dan even weten met een mailtje!